Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 14. szerda, Tibor

Javította a BKK a metróhibát

Újbuda   |   2017, január 9 - 13:56
Nyomtatóbarát változatSend by email

Biztosító-berendezés hibája miatt nem álltak meg több órán keresztül a 4-es metró szerelvényei az Újbuda-központ megállónál hétfőn délelőtt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közösségi oldalán jelentette be a hibát és annak javítását is.

Elromlott a biztosítóberendezés a 4-es metró Újbuda-központ megállónál, ezért hétfő délelőtt több órán keresztül nem állt meg az állomáson a szerelvények. A megálló ez idő alatt a 17-es, a 41-es, a 47-es és az 56-os villamosokkal volt csak elérhető.

Facebook oldalán arról is tájékoztatta az utazókat a BKK, hogy műszaki hibás jármű miatt pótlóbusz közlekedik a 17-es és a 61-es villamosok helyett Újbuda felé a Széll Kálmán tér és Móricz Zsigmond körtér között. A 17-es és a 61-es villamos az 56-os villamos vonalára terelve közlekedik.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.