Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 14. kedd, Örs, Stella

Két éjszaka pótlóbuszok járnak a 4-6-os vonalán

Újbuda   |   2015, augusztus 17 - 16:03
Nyomtatóbarát változatSend by email

Villamospótló buszok közlekednek a 4-es és a 6-os villamos vonalán augusztus 17-éről 18-ára és 18-áról 19-ére virradó éjjel. A BKV ezen a két éjszakán végzi el a szokásos karbantartási munkákat.

Hétfőről keddre, valamint keddről szerdára virradó éjjel este 10 és hajnal 4 óra között pálya- és felsővezeték karbantartási munkákat végez a BKV a 4-6-os villamos vonalán, ezért 6-os jelzéssel autóbuszok közlekednek a teljes vonalon. 

A karbantartási munkák miatt az utolsó, teljes vonalon közlekedő villamosok a Móricz Zsigmond körtérről 22:15-kor, a Széll Kálmán térről 21:43-kor indulnak. A 4-es és a 6-os villamos helyett 21:45 és másnap 4:30 között villamospótló buszok viszik az utasokat, késő este (a 4-es villamos üzemidejében) 4-6-os jelzéssel mind az Újbuda-központ M, mind a Móricz Zsigmond tér M érintésével, éjszaka 6-os jelzéssel, csak a Móricz Zsigmond körtér M érintésével.

A pótlóbuszok mindkét irányba lényegében a villamosokkal megegyező útvonalon haladnak.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.