Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 27. kedd, Szabina

Kisorsolták a plakáthelyeket

Újbuda   |   2014, szeptember 15 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Önkormányzat a jelölőszervezetek részére 230 darab négy oldalon ragasztható, egyenként 60x80 centiméteres plakát elhelyezésére alkalmas felületet biztosít ingyenesen.

A fa felületre jelöltenként két választási anyag kihelyezésére van lehetőség – derült ki a lapunknak eljuttatott jegyzői sorsolás dokumentumaiból. A plakáthelyek felállításáról és elbontásáról az Önkormányzat gondoskodik. A plakátok elhelyezése 2014. szeptember 12-től indult.

A felületek sorsolása megtörtént, a jegyzői eseményen hét képviselő volt jelen. Mindenki egyetértett abban, hogy minden választókörzetben sorsolják ki a jelölőszervezetek sorszámát.

Egy plakáthelyen a számozott oldal és a vele szemben lévő oldal illeti meg az egyik jelölő szervezetet, a másik két egymással szemben lévő oldal pedig a másik jelölő szervezetet.

Újbuda

Kisorsolták a plakáthelyeket

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online fogadóóra dr. László Imrével  

2020november0409:00
»
2020november0410:00

Az online fogadóórák sorát ismét László Imre polgármester folytatja. Beszámol az elmúlt egy hónap eseményeiről, döntéseiről, illetve válaszol az Önök kérdéseire. Ezeket már most feltehetik itt az oldalon Messenger üzenetben vagy az élőben közvetített fogadóóra alatt kommentben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.