Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 4. csütörtök, Bulcsú

Kisorsolták a plakáthelyeket

Újbuda   |   2014, szeptember 15 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Önkormányzat a jelölőszervezetek részére 230 darab négy oldalon ragasztható, egyenként 60x80 centiméteres plakát elhelyezésére alkalmas felületet biztosít ingyenesen.

A fa felületre jelöltenként két választási anyag kihelyezésére van lehetőség – derült ki a lapunknak eljuttatott jegyzői sorsolás dokumentumaiból. A plakáthelyek felállításáról és elbontásáról az Önkormányzat gondoskodik. A plakátok elhelyezése 2014. szeptember 12-től indult.

A felületek sorsolása megtörtént, a jegyzői eseményen hét képviselő volt jelen. Mindenki egyetértett abban, hogy minden választókörzetben sorsolják ki a jelölőszervezetek sorszámát.

Egy plakáthelyen a számozott oldal és a vele szemben lévő oldal illeti meg az egyik jelölő szervezetet, a másik két egymással szemben lévő oldal pedig a másik jelölő szervezetet.

Újbuda

Kisorsolták a plakáthelyeket

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Átlátható Újbuda  

Átláthatósági megbízottja van Újbudának, Nagy Zoltánt június 3-án nevezte ki László Imre polgármester.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.