Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 26. szerda, Edina

Lezajlottak a tanévzárók Újbudán

Újbuda   |   2017, június 21 - 10:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

Mostanra minden iskola túl van a tanévzáró ünnepség, a következő tanév szeptember 1-én kezdődik.

A Bárdos Lajos Két Tanítási nyelvű Általános Iskolában, a szokásoknak megfelelően, gyermekek produkciójával zárult a tanév, majd Kerekes János igazgató és Molnár László alpolgármester engedte nyári szünetre a diákokat.

Molnár László lapunknak elmondta, a tanév megfelelően alakult az iskolák működését érintő változások ellenére. A KLIK-kel lebonyolított átadás-átvétel folyamatából semmit nem érzékeltek a tanárok, a gyerekek és szülők sem, az önkormányzat továbbra is támogatja az iskolákat. Kerekes János igazgató elmondta, a 2016/17-es tanév is bővelkedett a bárdosos diákok tanulmányi versenyeken elért eredményeivel, tovább számos esemény és program színesítette az iskolai időszakot.

A következő tanév szeptember 1-jén kezdődik.

T. K.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.