Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 22. csütörtök, Előd

Lezárják a Soproni utat a Hengermalom úti csomópontnál

Újbuda   |   2014, május 14 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Folytatódnak az 1-es villamos vonalának hosszabbításához kapcsolódó munkálatok, ezáltal további útlezárásokra és forgalomkorlátozásokra lehet számítani a kerületben. Szerdától a Soproni út lesz lezárva a Hengermalom úti kereszteződésben.

A kivitelező S villamos konzorciumtól és a Budapesti Közlekedési Központtól kapott tájékoztatás szerint május 15-én, szerdán reggel változik a forgalmi rend az 1-es villamos építéséhez kapcsolódó távhővezeték és akna átépítése miatt. Eszerint a Hengermalom út és a Sopron út csatlakozásánál lezárják a Soproni utat. A Lecke utca a Fehérvári úttól, a Sopron út a Lecke utcától lesz zsákutca az építés idejére.

A kivitelezés erre a hétre tervezett főbb munkálatai:
- Rákóczi híd szigetelési munkálatai,
- Nádorkerti úti betonozás,
- Budafoki úti szigetelőmunkák és szigetelés védő betonozása

Közműveket érintő munkák közül megkezdik a távhővezetékek kiváltását a Szerémi út-Hengermalom úti sarkon, folytatódnak a Fehérvári úti csomópontnál a vízvezetéket érintő munkálatok, megkezdődik a Hengermalom-Szerémi sarkon a gázvezetékek feltárása, folytatódnak a Szerémi út mentén a csatornázással kapcsolatos munkák, illetve megkezdik a forgalomtechnikai kábelek feltárását a Hengermalom úton.
további információ: www.bkk.hu

Újbuda

 Lezárják a Soproni utat a Hengermalom úti csomópontnál

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kiváló sportolók, kiváló tanulók  

Október 21-én a Gabányi László Sportcsarnokban adta át 20 fiatalnak a Papp László sportolói ösztöndíjakat László Imre polgármester, Bakai-Nagy Zita alpolgármester, Bedő Dávid képviselő, sport- és szabadidő tanácsnok, valamint ifj. Papp László, az ökölvívó sportlegenda fia.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.