Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 27. szerda, Szabina

Második a 2015-ös Európai Ranglistán az ELTE Cheer Coed Team

Újbuda   |   2016, január 19 - 13:18
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az ELTE Cheer Coed Team egész éves kiegyensúlyozott teljesítménye második helyet ért a kontinensen velük egy kategóriában szereplő csapatok ranglistáján.

A BEAC Aerobik és Cheerleader szakosztályvezetője, Kovácsik Rita által irányított együttes 250 pontot termelt előző évi 10 megmérettetésén. Így a legjelentősebbnek számító Cheer Coed Team Premier kategóriában érdekelt Eltés fiúk és lányok összteljesítményüknek köszönhetően a képzeletbeli dobogó második fokára álltak fel a 22 csapatot reprezentáló listán.

Egyedül a szlovénok férkőztek be a BEAC-os cheerleaderek elé. A szabad stílusban induló ELTE Cheer Dance Team a műfajokban a 34. helyen került fel a “térképre”, míg az országonkénti összevetésben hazánk éppen csak kicsúszott a top 10-ből.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Piknikhangulat az Árasztó-parton  

Dél-Buda izgalmas Duna-parti szakasza idén nyár végéig horgászok, futók kietlen terepe volt, augusztus vége óta viszont piknikbútorokkal, hintával, tűzrakóhelyekkel gazdagodott a terület.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.