Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 12. vasárnap, Izabella, Dalma

Megjelent a Pont Magazin

Újbuda   |   2016, február 4 - 12:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

Új, állandó havi kiadvánnyal jelentkezik Újbuda Önkormányzata, amely összefoglalja és egyben ajánlja a kerületi kulturális rendezvényeket és eseményeket.

A Pont Magazin, a kerület új kulturális ajánlója minden hónap elején kerül a kiemelt kávézókba, kulturális terekbe és galériákba. A lap ajánló és magazin egyben, amely nem csupán naptárbejegyzések formájában ismerteti a kerületi programokat. A kiadvány 10 ezer példányban jelenik meg, és arra törekszik, hogy a szórakozni, pihenni vagy művelődni vágyókat elvezesse azokhoz az eseményekhez, amelyek számára érdekesek vagy fontosak lehetnek a kerületben. A Pont Magazin 48 oldalon, áttekinthetően és színesen foglalja össze az újbudai eseményeket, olyan sztároknak is helyet adva, akik nemcsak közérdeklődésre tartanak számot, de mondanivalójuk is van az olvasóknak magukról, a világról és persze Újbudáról.

A nyomtatott lapot hamarosan követi egy internetes portál is, amely a magazin tematikáját követve nemcsak a programokat foglalja össze, hanem tartalmat kínál mindazoknak, akik a szabadidejükben kicsit lazítanának, az estét vagy a délutánt egy-egy kritikával vagy interjúval szeretnék kezdeni. Emellett természetesen a portált alkalmazások is tarkítják majd, amelyekkel személyre szabottan állíthatja össze bárki a saját heti vagy hétvégi programját.

H.Gy.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.