Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 5. vasárnap, Vince

Megnyílt az Újbuda Társasházkezelő Iroda

Újbuda   |   2015, október 28 - 15:15
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Bartók Béla út 79. szám alatt nyilt meg az Újbuda Társasházkezelő Iroda, amelynek működtetését az Önkormányzat tulajdonában álló Újbuda Prizma Nonprofit Kft. végzi.

Az iroda létrejöttében nagy szerepet játszott, hogy az elmúlt évek során egyre nagyobb hiányosságok jelentkeztek a társasház kezelési szektorban. A fejlesztések zöme vagy a műszaki, vagy az esztétikai állapot javítására irányult, pedig az ingatlanok értékének növeléséhez mindkettőre szükség van. Ez nem minden esetben pénzügyi kérdés, hiszen a szakszerű közös képviselet a pályázatfigyelést és a jogszabályváltozások nyomon követését is magába foglalja, amellyel akár milliós összeget is spórolhatnak a társasházak.

Az Újbuda Társasházkezelő Iroda saját, korszerű ügyfélkapu rendszert is működtet, amelynek segítségével a tulajdonosok naprakész információt kaphatnak ingatlanuk állapotáról és pénzügyi helyzetéről, a jogszabályi hátterek módosításáról, valamint a legújabb pályázati lehetőségekről is.

K.A.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Jelölési hibák lehetnek a húsvéti sonkákon  

Élelmiszerbiztonsági szempontból megfeleltek az előírásoknak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) terméktesztje során ellenőrzött húsvéti sonkák, viszont kisebb mértékű minőségi és jelölési hibák ezúttal is előfordultak.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.