Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 16. csütörtök, Edit

Megterhelő az iskolakezdés? De nem a Premier Outletben!

Újbuda   |   2017, szeptember 15 - 09:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

A szeptember minden évben megterhelő. A gyerekek visszaülnek az iskolapadba, és
a gyermekruhák, iskolatáska, valamint az iskolai szerek mellett be kell szereznünk néhány munkahelyi öltözetet is. De hogyan vágjunk bele úgy, hogy kíméljük pénztárcánkat?

Ősszel nemcsak az iskolakezdéssel járó költségekkel szembesülünk, hanem azzal is, hogy gyermekeink kinőtték a fél gardróbjukat – cipőjüket, ruháikat –, és szükségük van néhány melegebb ruhadarabra is. Emellett a szülőknek sem árt frissíteni a ruhatárukat az őszi szezonra.
Legtöbbünkben felmerül, hogyan tehetnénk pénztárcabaráttá a ruhatárfrissítést… Tarts velünk, mert van egy tippünk az egész család számára!
Az iskolakezdés nem éppen olcsó mulatság, a beszerzendő holmik száma végeláthatatlan, azonban a költségek csökkentésére kiváló megoldás a Premier Outlet, ahol nemcsak a gyerkőcök, hanem a saját ruhatárunkat is felpezs­díthetjük divatos, praktikus ruhákkal, cipőkkel.
A Premier Outletben idén sem lesz megterhelő az iskolakezdés, hiszen 30–70% kedvezménnyel válogathatunk az üzletek kínálatából. (X)

További információ:
www.premier.hu
https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.