Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 1. hétfő, Albin

Mennyire elégedett az újbudai óvodákkal? – Töltse ki kérdőívünket!

Újbuda   |   2021, február 23 - 16:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Újbudai Önkormányzat megbízásából készített szülői elégedettségmérő online óvodai kérdőív elérhető az óvodákban! Célja, hogy felmérje az óvoda iránti kínálat és kereslet alakulását az elkövetkező években, és ezzel elősegítse Újbuda Önkormányzata 2015-ben készült köznevelési koncepciójának felülvizsgálatát és megújítását.

A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim, a válaszokat csak a kutatók látják, kizárólag elemzés céljára használják fel, és bizalmasan kezelik. Ha kérdésük van a kérdőívvel vagy a kutatással kapcsolatban, az info@t-tudok.hu e-mail címen várjuk megkereséseiket.
A kérdőívet kitölthetik, akár önkormányzati, akár más fenntartású óvodába jár gyermekük. A KÉRDŐÍV LINKJÉT AZ ÓVODÁK KÜLDIK KI AZ ÉRINTETT SZÜLŐKNEK. A KITÖLTÉS HATÁRIDEJE MÁRCIUS 5.
Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Megújul a Dzsungel játszótér  

A mai naptól, március 1-től a tervek szerint júniusig komplex felújítás miatt átmenetileg zárva van a Dzsungel játszótér.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.