Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 9. csütörtök, Lukrécia

Mikulás a Szülők Házában

Újbuda   |   2019, december 10 - 10:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

Állami gondozott gyerekek és kerületi, nehéz sorsú családok vettek részt a Szülők Háza Alapítvány mikulásváró programján december 7-én.

Idén is együtt várta a Mikulást több, mint negyven gyermek a Szülők Házában. Az eseményen állami gondoskodásban élők mellett a XI. kerületi Kossuth Lajos Gyermekotthon lakói közül is többen részt vettek, Győrffyné Molnár Ilona, az Újbudai Humán Szolgáltató Központ igazgatója pedig hátrányos helyzetű családokkal együtt érkezett.
A program interaktív, zenés-mesés játszóházzal indult. A Mikulás puttonyából mindenkinek jutott ajándékcsomag, a partin habos kakaót, rétest és gyümölcsöket kínáltak a vendégeknek.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.