Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 1. vasárnap, Boglárka

Németh recept, kelenföldi siker

Újbuda   |   2021, július 9 - 09:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Ingyenes sikertorna Újbudán hétfő esténként 20.00 órától a Bikás parkban Németh Katával és Nórával.

Végy egy sportos ikerpárt, egy hangulatos parkot, szórj rajta szét egyenletesen néhány tucat ismerőst és barátot, adj hozzá kardio- és kímélő mozgáselemeket, majd az egészet fűszerezd meg pörgős zenékkel és jó hangulattal. A tökéletes végeredményhez a kapott masszát 20-22 fokon 60 percen át „izzasszuk”. Ha szívesen belekóstolnánk az így készült újbudai sportszeletbe, könnyedén megtehetjük.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Változik Újbuda-központnál a Fehérvári úti villamosok közlekedése  

A 17-es, a 41-es, a 47-es, a 48-as, valamint az 56-os villamosok július 31. és augusztus 22. között nem tudnak áthaladni a Bocskai út és a Fehérvári út kereszteződésében, mert felújítják a csomópontban lévő villamosvágányokat. A munkák miatt a szerelvények északról és délről is Újbuda-központig, a kereszteződés két oldalán kialakított végállomásokig közlekednek.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.