Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 2. hétfő, Lehel

Németh recept, kelenföldi siker

Újbuda   |   2021, július 9 - 09:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Ingyenes sikertorna Újbudán hétfő esténként 20.00 órától a Bikás parkban Németh Katával és Nórával.

Végy egy sportos ikerpárt, egy hangulatos parkot, szórj rajta szét egyenletesen néhány tucat ismerőst és barátot, adj hozzá kardio- és kímélő mozgáselemeket, majd az egészet fűszerezd meg pörgős zenékkel és jó hangulattal. A tökéletes végeredményhez a kapott masszát 20-22 fokon 60 percen át „izzasszuk”. Ha szívesen belekóstolnánk az így készült újbudai sportszeletbe, könnyedén megtehetjük.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Tájékoztatás a tanévkezdő csomag igényléséről  

Önkormányzati rendelet alapján minden olyan gyermek tanévkezdő csomagot kap, aki a XI. kerületben önkormányzati fenntartású óvodába újonnan iratkozik be, illetve Újbudán működő állami fenntartású iskolában kezdi meg az 1–4. évfolyamot 2021 szeptemberében.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.