Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 24. vasárnap, Timót

Oklevelet kaptak a tanulmányi versenyek legjobbjai

Újbuda   |   2019, május 30 - 08:46
Nyomtatóbarát változatSend by email

A kerületi tanulmányi versenyek díjkiosztóját tartották május 29-én a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium aulájában. Az ünnepségen 130 oklevelet adtak át, a diákoknak Hoffmann Tamás polgármester, Molnár László alpolgármester és Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő is gratulált.

Az ünnepségen a felső tagozatosok történelem, az alsó tagozatosok olvasás-szövegértés versenyén jól szereplő tanulók kapták meg az oklevelet és a hozzá tartozó könyvjutalmat. Kiosztották az angol és fizika tantárgyakban versenyző hetedikes diákok elismeréseit, és a harmadikosok, negyedikesek matematika versenyén legjobban teljesítők is megkapták jutalmukat, továbbá a felkészítő tanárokat is jutalmazták a kerület vezetői.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A kultúra mindenkié!  

A Magyar Kultúra Napján Juhász Anna, Újbuda kulturális nagykövetének szavaival emlékezünk az irodalom, művészetek fontosságára:

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.