Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 7. kedd, Ambrus

OSC Újbuda - Szolnoki Dózsa a Nyékiben

Újbuda   |   2014, március 28 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Hétvégén a Nyékiben fogadja az OSC Újbuda az ország egyik legjobb vízilabda csapatát. Az OSC Újbuda-Szolnoki Dózsa mérkőzésre szombat este 7 órakor kerül sor.

Ismét izgalmas mérkőzés elé néz az OSC Újbuda vízilabdacsapat. Szombaton az ország egyik legjobbjával, a bajnok aspiráns Szolnoki Dózsával mérkőzik meg a Nyéki Imre Uszodában.

Játékvezetők: Csizmadia Zsolt, Németh András

Az OSC meccsei folyamatosan emelkedő nézőszám mellet zajlanak; a lelkes szurkolókat és a vízilabdát kedvelőket az alábbi időpontokban várják a mérkőzéseken:

2014. március 29. szombat 19.00 OSC-Újbuda - Szolnoki Dózsa
2014. április 12. szombat 19.00 OSC-Újbuda - A-Híd Szeged

OSC Újbuda - Szolnoki Dózsa a Nyékiben

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Támogatás a szakkollégiumoknak  

2020 óta pályázhatnak újbudai szakkollégiumok önkormányzati támogatásra szakmai és közösségi programok, eszközbeszerzések, vagy akár apróbb felújítások céljára. Tavaly 14, idén 12 szakkollégium nyert el támogatást, 2020-ban összesen tízmillió, 2021-ben ötmillió forint értékben. A tavalyi nyertesek közül hármat kérdeztünk meg, mire fordították a kapott összeget.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.