Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 7. vasárnap, Tamás

Rajonganak a bérlők a Dorottya udvarért

Újbuda   |   2015, június 29 - 14:34
Nyomtatóbarát változatSend by email

Ikonikus épület, folyamatos és innovatív fejlesztéseknek, tágas, alakítható tereknek, magas szintű, a bérlői igényekre szabptt szolgáltatások – többek között ezért népszerű az irodapiacon régi és bérlők számára egyaránt Dél-Buda meghatározó irodaháza, a Dorottya Udvar.

A Dorottya Udvar egyedülálló megjelenésével és modern, környezettudatos működésével mind az új, mind a régi bérlők számára vonzó. 2015 első félévében újabb évekre kötelezte el magát az irodaépület mellett Magyarország vezető flotta- és gépjárműkezelője, a LeasePlan. - Munkatársaink itt hatékonyan és kiegyensúlyozottan tudják kiszolgálni ügyfeleinket. Az épület minősége, a belső kert nyugalma és a szolgáltatások kínálata egyaránt amellett szólt, hogy a következő években is a Dorottya Udvarban legyen a cégcsoport magyarországi központja – mondta Dávid Ágnes, a LeasePlan Hungária Zrt. HR-vezetője a közel 1700 négyzetméteres irodaterület bérleti szerződésének meghosszabbításakor.

A Dorottya Udvar innovatív bérlőinek listája egy jelentős iparági szereplővel is bővül: a világ egyik vezető autóipari szolgáltatója, az MSX International szintén a Dorottya Udvart választotta magyarországi központjának székhelyéül, így több mint 1100 négyzetméterre írt alá hosszú távú bérleti szerződést. - Jelentős bővülés előtt állunk és fontos számunkra, hogy megfelelő környezetben, rugalmas térkialakítási lehetőséggel és magas szintű szolgáltatásokkal rendelkezzen az irodaház. A Dorottya Udvar pedig maximálisan teljesítette elvárásainkat - nyilatkozta Várkonyi Zsolt, az MSX International Hungary értékesítési és operációs vezetője.

Az irodaház 2014 tavaszán kapta meg a BREEAM kiváló („Excellent”) besorolást a működő épületek („In use”) kategóriában. A Dorottya Udvar a magyar irodapiacon egyedülálló, hiszen Közép-Európában eddig még egyetlen működő irodaház sem kapott ilyen magas minősítést.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újabb szigorításokról döntött a kormány  

A kormány mai döntése értelmében az óvodák, általános iskolás április 7-ig, a tavaszi szünet végéig bezárnak, az általános iskolákban is digitális oktatásra állnak át. A közép- és felsőoktatásban is marad a digitális oktatás.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.