Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 1. csütörtök, Malvin

Rajzverseny a Szegletben

Újbuda   |   2020, július 7 - 12:04
Nyomtatóbarát változatSend by email

A SZEGLET Kávézó és Közösségi Térben működő Print with Venus textilnyomó műhely rajzversenyt hirdet 10 év alatti gyermekek részére, kreatív és szórakoztató elfoglaltságot kínálva nekik a nyári szünetben.

“Együtt” jeligére vár alkotásokat közös játékról anyával/apával/testvérrel/házi kedvenccel a Print with Venus textilnyomó műhely. A beküldött rajzokat közzéteszik a Print with Venus és a SZEGLET Kávézó és Közösségi Tér Instagram és Facebook oldalán. Az elbírálást szakmai zsűri végzi, két kategóriában (óvodások és alsó tagozatos iskolások), közönség díjat a legtöbb kedvelést elnyerő alkotás kaphat.

A kész rajzról készült jó minőségű, színes fényképet e-mailben várják: printwithvenus@gmail.com

Fel kell tüntetni az alkotó nevét, életkorát, e-mail címét és települése nevét.

A rajzokból kiállítást is rendeznek, ehhez az alkotásokat papír formátumban lehet eljuttatni a következő címre: SZEGLET Kávézó és Közösségi Tér, Budapest, 1116, Fehérvári út 205.

.

Pályázat beküldésének határideje: 2020.08.15.

további információ: https://www.szeglet.hu/printwithvenus

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.