Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 4. csütörtök, Bulcsú

reflACT 2016 - térfoglalók a B32-ben

Újbuda   |   2016, szeptember 26 - 14:41
Nyomtatóbarát változatSend by email

Független társulatoknak szóló színházi fesztivál lesz a B32 Galéria és Kultúrtérben szeptember 28. és október 1. között. A versenyelőadásokon túl a Fiatal Írók Szövetsége és Kárpáti Péter közös színházi- irodalmi workshopjának felolvasóestjére is sor kerül, a fesztivál zárásaként pedig Jordán Adél és a Puszi lép a színpadra.

A világ történéseire reflektáló kortárs produkciók kerülnek a reflACT színházi fesztivál fókuszába szeptember végén. A B32 Galéria és Kultúrtérben négy nap alatt olyan előadásokat láthat a közönség, amely a saját nyelvén szól a fiatalabb generációhoz, sajátos és egyetemes problémákat tesz jelen idejűvé, felhívja a figyelmet az aktuális eseményekre, illetve reflexióra készteti a közönséget.

A színházi produkciók mellett a Fiatal Írók Szövetsége és Kárpáti Péter közös workshopján az elkészült jeleneteket a szerzők bemutatják Tárnoki Márk rendezésében.
A négy napos mini-fesztivált Jordán Adél és a Puszi koncertje zárja október 1-én.

A B32 Galéria és Kultúrtér határozott célja, hogy a progresszív képző- és iparművészeti kiállítások mellett színpadi produkciók tekintetében is kövesse a kortárs trendeket és támogassa az innovatív művészeti kezdeményezéseket.

ÚjbudaLEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Átlátható Újbuda  

Átláthatósági megbízottja van Újbudának, Nagy Zoltánt június 3-án nevezte ki László Imre polgármester.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.