Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 27. kedd, Szabina

reflACT 2016 - térfoglalók a B32-ben

Újbuda   |   2016, szeptember 26 - 14:41
Nyomtatóbarát változatSend by email

Független társulatoknak szóló színházi fesztivál lesz a B32 Galéria és Kultúrtérben szeptember 28. és október 1. között. A versenyelőadásokon túl a Fiatal Írók Szövetsége és Kárpáti Péter közös színházi- irodalmi workshopjának felolvasóestjére is sor kerül, a fesztivál zárásaként pedig Jordán Adél és a Puszi lép a színpadra.

A világ történéseire reflektáló kortárs produkciók kerülnek a reflACT színházi fesztivál fókuszába szeptember végén. A B32 Galéria és Kultúrtérben négy nap alatt olyan előadásokat láthat a közönség, amely a saját nyelvén szól a fiatalabb generációhoz, sajátos és egyetemes problémákat tesz jelen idejűvé, felhívja a figyelmet az aktuális eseményekre, illetve reflexióra készteti a közönséget.

A színházi produkciók mellett a Fiatal Írók Szövetsége és Kárpáti Péter közös workshopján az elkészült jeleneteket a szerzők bemutatják Tárnoki Márk rendezésében.
A négy napos mini-fesztivált Jordán Adél és a Puszi koncertje zárja október 1-én.

A B32 Galéria és Kultúrtér határozott célja, hogy a progresszív képző- és iparművészeti kiállítások mellett színpadi produkciók tekintetében is kövesse a kortárs trendeket és támogassa az innovatív művészeti kezdeményezéseket.

ÚjbudaLEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online fogadóóra dr. László Imrével  

2020november0409:00
»
2020november0410:00

Az online fogadóórák sorát ismét László Imre polgármester folytatja. Beszámol az elmúlt egy hónap eseményeiről, döntéseiről, illetve válaszol az Önök kérdéseire. Ezeket már most feltehetik itt az oldalon Messenger üzenetben vagy az élőben közvetített fogadóóra alatt kommentben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.