Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 1. hétfő, Tünde

Rendkívüli szabály a Főtávnál a nyári karbantartásokra

Újbuda   |   2020, május 14 - 17:36
Nyomtatóbarát változatSend by email

Rendkívüli szabályokat vezet be a koronavírus-járvány miatt a Főtáv a nyári karbantartásokra. Ezeket alkalmazzák péntektől, amikortól elvégzik az ingatlanok fűtési rendszerének karbantartását, felújítás miatt szükséges víztelenítését és visszatöltését.

A fűtési rendszerek víztelenítését augusztus 1-ig végzi el a Főtáv, a szolgáltatás a szabad kapacitás függvényében rendelhető.

Az Ürítés/keringtetés leállítás megrendelőlap személyes, helyszíni átvételére nem lesz lehetőség. A szolgáltatást a regisztrált képviselők a Főtáv internetes ügyfélszolgálatán is igényelhetik, emellett kérhető a +36 1 700 7000-es telefonszámon is, a kitöltött megrendelőlap pedig elküldhető a fotav@fotav.hu e-mail címre, a +36 1 2061545-ös fax számra vagy a 1509 Bp., Pf. 9. postacímre, illetve leadható a személyes ügyfélszolgálati irodákban, amennyiben azok újranyitnak. Telefonos megrendelés esetén is szükség van a kitöltött és aláírt nyomtatvány megküldése, még a munkavégzés megkezdése előtt.
A Főtáv munkatársai telefonon veszik fel a kapcsolatot a megrendelővel és egyeztetik a munkálat időpontját. A rendkívüli helyzetben előfordulhat, hogy munkatársaik a megszokottnál tágabb időintervallumot tudnak csak megadni a megrendelés teljesítésére.
- A speciális nyári karbantartási eljárásrend szerint rendkívüli esetben (pl. tömegesen jelentkező hibaelhárítás, pl. csőtörések) a társaság a "már előre egyeztetett nem havária jellegű munkavégzések időpontját elhalaszthatja, illetve a beérkező megrendeléseket a szabad kapacitás függvényében elutasíthatja - olvasható a közleményben. MTI

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.