Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 20. kedd, István Az államalapítás ünnepe

Rendőrségi felhívás

Újbuda   |   2019, május 8 - 09:43
Nyomtatóbarát változatSend by email

Bicikli tulajdonosát keresi a rendőrség.

A XI. kerületi rendőrkapitányság nyomozást folytat nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás során lefoglaltak egy Merida típusú, női vázas kerékpárt, amelynek tulajdonosa ismeretlen. Kérjük, aki felismeri a képen látható biciklit, és tulajdonjogát hitelt érdemlően bizonyítani tudja – számlával vagy a kerékpár sorozatszámával –, jelentkezzen személyesen az újbudai rendőrkapitányságon (1119 Budapest, Bocskai út 90.), hívja a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámát vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

(BRFK)

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Augusztus 20. - forgalomkorlátozásokra, lezárásokra kell készülni  

Az augusztus 20-ai rendezvények miatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra, lezárásokra kell készülni péntektől szerdáig a főváros több kerületében. Kedden a délutáni körmenet és az esti tűzijáték miatt több forgalmas útszakaszt lezárhatnak - közölte a rendőrség a honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a korlátozások az I., a II., az V., a IX., a XI. és a XIII. kerületet érintik.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.