Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. vasárnap, Friderika

Rendőrségi felhívás

Újbuda   |   2019, május 8 - 09:43
Nyomtatóbarát változatSend by email

Bicikli tulajdonosát keresi a rendőrség.

A XI. kerületi rendőrkapitányság nyomozást folytat nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás során lefoglaltak egy Merida típusú, női vázas kerékpárt, amelynek tulajdonosa ismeretlen. Kérjük, aki felismeri a képen látható biciklit, és tulajdonjogát hitelt érdemlően bizonyítani tudja – számlával vagy a kerékpár sorozatszámával –, jelentkezzen személyesen az újbudai rendőrkapitányságon (1119 Budapest, Bocskai út 90.), hívja a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámát vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

(BRFK)

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda visszaszerezte a támogatást  

Dr. László Imre, Újbuda polgármestere megvédte a gyermek-egészségügyi centrumot - 85 ezer gyereket lehet így sokkal magasabb színvonalon ellátni – Újbuda Önkormányzatának sajtóközleménye –

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.