Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 29. vasárnap, Aguszta

Szentivánéj Gazdagréten

Újbuda   |   2017, június 27 - 11:17
Nyomtatóbarát változatSend by email

Családias hangulatban telt a szentivánéj a Gazdagréti Közösségi Házban június 24-én. Radics Gigi akusztikus koncertjét követően közös szalonnasütéssel és énekléssel ünnepeltek a környékbeliek.

Lampionok, meghitt hangulat; ez jellemezte az idei Szentivánéji ünnepséget Gazdagréten. Király Nóra alpolgármester szerint fontos, hogy jobban megismerjék egymást a környékbeliek. Az ünneplést jó lehetőségnek tartotta a közösségépítésre, úgy véli, a résztvevők száma alapján van igény ilyen jellegű rendezvényekre.

A koncerten Radics Gigi előadta legújabb, Give love back című slágerét is, majd autogramot osztott, és fényképezkedett is rajongóival. A gazdagrétiek közösen sütöttek szalonnát a tábortűznél, az estet a Szivárvány Táncszínház tüzes produkciója zárta.

Hasonló hangulatra várja az érdeklődőket a Gazdagréti Közösségi Ház nyári szabadtéri akusztikus koncertsorozatán, az Amfiteátrumi Estéken csütörtökönként, valamint a gyerekeknek szóló Amfiteátrumi meséken, június 27-én, július 25-én és augusztus 29-én.

H. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Hétvégén óraátállítás  

A nyári időszámítás kezdete idén március 29-ára esik, amikor hajnali 2 órakor kell a mutatókat 3 órára igazítani.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.