Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 18. szerda, Diána

Színház: száz szereplőt keresnek

Újbuda   |   2014, május 23 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Amatőrök jelentkezését várják színházi előadáshoz. A MU Színház és a Sín Kulturális Központ szervezésében megvalósuló ATLAS BUDAPEST, évadnyitó előadása lesz a Kőrösy József utcai színháznak szeptemberben. Az előadás lényege, hogy 100 ember közösen hozza létre 100 különböző életpálya, 100 külön egyéniség atlaszát az előadásban.

Háziasszonyok, irodai dolgozók, rendőrök, menedzserek, fodrászok, tanárok, orvosok, közmunkások, taxisofőrök, rock zenészek, fitness edzők, parkolóőrök, jogtanácsosok, űrhajósok, vízvezeték-szerelők… legyetek egy különleges színházi esemény szereplői!

Szeptember 4-én a XI. kerületi MU Színház évadnyitó előadásaként látható a Sín Kulturális Központ és a MU Színház szervezésében megvalósuló ATLAS BUDAPEST, a portugál João Galante és Ana Borralho darabja, a szerzők rendezésében.

100 ember közösen hozza létre 100 különböző életpálya, 100 külön egyéniség atlaszát, a társadalom színpadi lenyomataként. Lisszabon, Milano, Lille és Sao Paolo után, Lausanne, Varsó és Porto előtt, először Magyarországon.

A részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges. Az előadás létrehozásához napi három órás próbákon kell részt venni augusztus 28 – szeptember 3 között, a MU Színházban (1117 Bp. Kőrösy J. u. 17.)

A jelentkezés határideje: június 15.
További információ: http://www.mu.hu vagy a szabo@sinarts.org.

Újbuda

  száz szereplőt keresnek

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Régiből újat: megnyílt a Labirintus játszótér  

Újra birtokba vehették a gyerekek a teljesen felújított Soproni úti Labirintus játszóteret. A régi burkolatokat és eszközöket lecserélték, az összesen 2850 négyzetméternyi területen a mai igényeket kielégítő, az előírásoknak megfelelő játszótér épült.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.