Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 23. vasárnap, Alfréd

Szünetel az ügyfélfogadás a Budafoki úti kormányablakban

Újbuda   |   2015, január 19 - 16:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

Átalakul a a Budafoki úti kormányablak, ezért átmenteileg szünetel az ügyfélfogadás.

Várhatóan március 13-ig szünetel az ügyfélfogadás a Budafoki út 59-ben, a kormányablakban. A hivatalt korszerűsítik: kibővült ügyintézést valamint megújult és kényelmes környezettet ígérnek. A kormányhivatal.hu tájékoztatása szerint a XI. kerületben a legközelebb eső, okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablak az Újbuda centerben található (1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.)

Budapesti kormányablakok elérhetőségeit itt találja.

Szünetel az ügyfélfogadás a Budafoki úti kormányablakban

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Időtálló alkotások négy dimenzióban  

Második alkalommal láthatók önálló tárlaton Klimo Péter látvány-, díszlet- és jelmeztervező képzőművészeti alkotásai. A közönség először tekintheti meg a művész klímaváltozásra reagáló Égő föld című alkotását a Tér Galériában.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.