Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 29. csütörtök, Nárcisz

Szünetel az ügyfélfogadás a Budafoki úti kormányablakban

Újbuda   |   2015, január 19 - 16:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

Átalakul a a Budafoki úti kormányablak, ezért átmenteileg szünetel az ügyfélfogadás.

Várhatóan március 13-ig szünetel az ügyfélfogadás a Budafoki út 59-ben, a kormányablakban. A hivatalt korszerűsítik: kibővült ügyintézést valamint megújult és kényelmes környezettet ígérnek. A kormányhivatal.hu tájékoztatása szerint a XI. kerületben a legközelebb eső, okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablak az Újbuda centerben található (1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.)

Budapesti kormányablakok elérhetőségeit itt találja.

Szünetel az ügyfélfogadás a Budafoki úti kormányablakban

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Szelíd türelemmel élek - Interjú Erdélyi Timea színésznővel  

Erdélyi Timea a Karinthy Színház Maga lesz a férjem című előadásnak egyik főszereplője. 2020 őt is számos nehézség elé állította, de mint meséli, ennek ellenére sok mindenért hálával tartozik sorsának. Rendkívüli helyzetekkel, mozgalmas eseményekkel tarkított nagy kihívás ez az év számára is.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.