Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 24. csütörtök, Iván

Szüreti Sváb bál Kelenvölgyben

Újbuda   |   2019, október 7 - 09:31
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbuda Német Önkormányzata és a Kelenvölgyi Polgárok Köre Szüreti Sváb bált rendezett szeptember 28-án.

A Kelenvölgyi Közösségi Házban Hoffmann Tamás polgármester és Imreh Ferenc elnök köszöntötte a résztvevőket. A bálon a hattagú szári zenekar, a Saarer Musicanten játszott tradicionális sváb és szlovák zenét. A kitűnő hangulatnak köszönhetően kevesen távoztak záróra előtt.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Ovi-Foci már a Lurkó óvodában is  

Az Újbuda Önkormányzata, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. és az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány összefogásával megvalósult sokoldalú sportpályát június 22-én Bakai-Nagy Zita és Orosz Anna alpolgármesterek avatták fel a Dél-Kelenföldi Óvoda Újbudai Lurkó Telephelyén.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.