Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 8. szerda, Mária

Tanévnyitó fesztivál a Savoya Parkban

Újbuda   |   2016, augusztus 8 - 12:29
Nyomtatóbarát változatSend by email

Közös tanévnyitó fesztivált rendez a Savoya Park és Újbuda Önkormányzata. Az ingyenes program egész nap a gyerekekről és a családokról szól, fellép egyebek mellett Horváth Charlie, a Magashegyi Underground, Oláh Gergő és az Animal Cannibals is.

Vidám a Park! címmel egész napos, ingyenes tanévnyitó fesztivál lesz augusztus 27-én a Savoya Parkban. A bevásárlóközpontban délelőtt 10-kor indul a program: a kisszínpadon fellép az X-Faktorból ismert Oláh Gergő, az Animal Cannibals, valamint meseslágereket ad elő Kékkovács Mara és Peller Károly. Lesz pecsétgyűjtős játék is, amelynek teljesítői között 100 forint értékű osztálykirándulást sorsolnak ki. Késő délutántól szabadtéri koncertekkel folytatódik a program: az épület parkolójában 16.30-tól Petruska ad koncertet, a Magashegyi Underground 18 órakor lép színpadra, zárásként pedig Horváth Charlie és zenekara koncertezik.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Az ünnepek alatt is fontos az óvatosság  

Jönnek az ünnepek, amikor a családok, a társaságok találkozni akarnak – mit tanácsol dr. Falus Ferenc korábbi országos tiszti főorvos látva a fertőzöttek magas számát? Tavaly nagy elővigyázatosságra intett, de idén már elég sokan beoltatták magukat.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.