Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 16. péntek, Csongor

Tari Annamária a Családbarát Szülő Klubban

Újbuda   |   2019, március 22 - 09:18
Nyomtatóbarát változatSend by email

Generációk együtt a munkaerőpiacon – generációk és a világháló címmel tartott előadást a Családbarát Szülő Klubban Tari Annamária, klinikai szakpszichológus március 19-én.

Tari Annamária több népszerű, főként az online világ kihívásait bemutató könyv szerzője. A Családbarát Szülő Klubban tartott előadásában szó volt a eltérő életkorú emberek viselkedéséről online és offline térben, internetfelhasználói szokásaikról, szóhasználatukról. A klinikai szakpszichológus kitért az online tér híreire és álhíreire, a közösségi média szabályaira, protokolljára, valamint elemezte a virtuális tér közösségeit, ahol beszélgetés helyett chatelés zajlik, a résztvevők közötti érzelmi tér pedig nem érzékelhető. Úgy véli, napjainkban is szükség van valós közösségekben szerzett csoportélményre.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Törőcsik Maritól búcsúzunk  

Újbuda díszpolgára, minden idők egyik legjobban elismert és díjazott művésze, akire méltán lehetünk büszkék itthon és a világ bármely pontján, április 16-án örökre elhagyott minket.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.