Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 23. hétfő, Kelemen, Klementina

Tart a Húsvéti vásár

Újbuda   |   2014, április 4 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email
Megnyitott a Húsvéti Vásár az Allee bevásárlóközpont melletti Kőrösy József sétányon. Az április 9-ig tartó kézműves és kirakodó vásárra elsősorban a Húsvéthoz kapcsolódó termékekkel készültek az árusok.

Húsvéti vásárba várják az Alle melletti területre az újbudaiakat. A sétány két oldalán felépített faházakban első osztályú házi termékeket találni. Van például kézműves sajt, tökmagolaj, helyben sütött rétes, illetve cseh kézműves sör is. A vásárlás jó hangulatát pedig utcazenész színesíti délutánonként.
- Elsősorban a hagyományokat szeretnénk hangsúlyozni, de nem kell aggódniuk a hölgyek, mert senkit nem fogunk vödörnyi vízzel lelocsolni – mondta a vásár egyik szervezője.

T.D. - ÚjbudaTV

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Isten éltesse Törőcsik Marit!  

Kerületünk díszpolgára, minden idők legtöbbet díjazott magyar színésznője, Törőcsik Mari ma ünnepli 85. születésnapját.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.