Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 19. szombat, Vilhelmina

Téli Ovi Olimpia a kerületi gyerekeknek

Újbuda   |   2019, december 9 - 10:03
Nyomtatóbarát változatSend by email

Kilencedik alkalommal rendeztek Téli Ovi Olimpiát a kerületi gyerekeknek. Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által szervezett sporteseménynek a Gabányi László Sportcsarnok adott helyet december 5-én.

Az ovi olimpia célja a sport népszerűsítésén túl, hogy megtanuljanak a gyerekek csapatban mozogni, megismerjék az összetartozás erejét. A szervezők célja ezzel a rendezvénnyel is az volt, hogy felhívják a gyermekek figyelmét a játékos sportolásra és a mozgás szeretetére. A Gabányi László Sportcsarnokban 11 óvoda gyermekei két turnusban vettek részt a váltóversenyeken és játékos vetélkedőkön. Az óvodásokat László Imre polgármester köszöntötte, az eseményről minden gyermek ajándékcsomaggal térhetett haza.

T. E.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda visszaszerezte a támogatást  

Dr. László Imre, Újbuda polgármestere megvédte a gyermek-egészségügyi centrumot - 85 ezer gyereket lehet így sokkal magasabb színvonalon ellátni – Újbuda Önkormányzatának sajtóközleménye –

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.