Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 20. kedd, Tivadar

Teljes értékű az adóazonosító jelről szóló igazolás

Újbuda   |   2019, július 5 - 14:04
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az adóazonosító jelről szóló igazolás minden esetben helyettesíti az adókártyát - hívja fel a figyelmet az adóhatóság közleményében.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adóazonosító jelről szóló igazolást állít ki azoknak, akik adókártyájuk megrongálódása vagy elvesztése, illetve névváltozás miatt új kártyát igényelnek. Ideiglenes adóigazolványt adateltérés esetén kaphatnak az ügyfelek.
Ezek a közokiratok az egyes eljárásokban (például hitelfelvételnél) mindaddig hatósági bizonyítványként, illetve hatósági igazolványként helyettesítik az új adókártyát, amíg az meg nem érkezik a kérelmező részére - írja közleményében a NAV.

MTI

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Vidáman, lelkesen, reménykedve  

„A Jerusalema dance világszerte elterjedt kihívásához csatlakozott közösségünk, az Észak-kelenföldi Óvoda kollektívája is. Mivel a tánc olyan nemzetközi nyelv, amit mindenki megért, így üzenete világszerte az öröm, a boldogság és a remény kifejezésének eszköze lett."

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.