Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 18. hétfő, Lukács

Testépítés lesz a Gabányiban

Újbuda   |   2014, április 28 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Vasárnap izgalmas sportesemény lesz a Gabányi Sportcsarnokban. Bodysport néven ugyanis Nemzetközi Nyílt szabadidős versenyt tartanak. A belépő 1500 forint, de újbudai diákok - lakcímkártya felmutatásával - ingyen látogathatják a rendezvényt.

Május 4-én testépítők veszik birtokukba a Gabányi Sportcsarnokot. A létesítményben egynapon tartják a Nemzetközi Nyílt szabadidős versenyt, valamint a Bodysport Tehetségkutató Kupát.
A részletekről és a nevezési kategóriákról információ a www.bodysport.hu oldalon olvasható.

Újbuda

 Testépítés lesz a Gabányiban

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kajak-kenu: Kisbán Zsófia világbajnoki ezüstérmes  

MTI/Szigetváry Zsolt

Óriási sikert hozott a Koppenhágában megrendezett kajak-kenu világbajnokság a magyaroknak: az éremtáblázaton az első helyen zártak, hat aranyat, nyolc ezüstöt és négy bronzot hoztak haza Dániából.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.