Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 22. csütörtök, Előd

Tikkadt Szöcske a Spin-Off Klubban

Újbuda   |   2018, november 19 - 15:11
Nyomtatóbarát változatSend by email

Telt házzal zajlott a Spin-Off Klub és a Corvinus Startup Corner közös marketing workshopja a B32 Galéria és Kultúrtérben.

A beszélgetést a Tikkadt Szöcske nevű kólaitalt forgalmazó cég alapító-ügyvezetője vezette. Neumann-Bódi Edit korábban évekig oktatott a Budapesti Corvinus Egyetemen, majd hosszú tervező és előkészítő munka eredményeként munkatársaival együtt létrehozta az italműhelyt. Munkájukhoz vegyészeti és marketing ismeretkere is szükség volt. A workshopon Neumann-Bódi Edit személyes tapasztalatait is felidézve adott tanácsokat arról, miként lehet beindítani egy vállalkozást, milyen út vezet az ötlettől a megvalósításig.
- Fontos, hogy a vállalkozók megosszák tapasztalataikat a jövő vállalkozóival – foglalta össze a találkozót Kerékgyártó Gábor, a Spin-Off Klub vezetője. Az önkormányzat vállalkozásfejlesztési tanácsnoka hozzátette, a hallgatóságot elsősorban az alternatív, költségkímélő marketing és a szolgáltatás megismertetésének lehetőségei foglalkoztatták. Az esemény az önkormányzat támogatásával zajlott a B32-ben.

T. K.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

GÓLYAHÍR: A Kamaraerdei Kerekerdő Óvoda és Iskola (2020.11.07.)

A kerület szélén, a Kamaraerdei Ifjúsági Park hat hektáros területén található a Kamaraerdei Kerekerdő Óvoda és Iskola. A gépjárművel és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetői intézmény még csak néhány éve működik, de igazi, vadregényes környezetben nevelik itt a gyerekeket. Kíváncsiak voltunk milyen módszerekkel oktatnak, milyen programokkal, lehetőségekkel teszik vonzóvá a város szélén található óvodát és iskolát.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.