Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 18. szerda, Diána

Új igazgató a Dél-Budai Tankerületi Központban

Újbuda   |   2019, augusztus 5 - 13:47
Nyomtatóbarát változatSend by email

Új igazgató került a Dél-Budai Tankerületi Központ élére. Hományi Tamás Márton 2019. július 22-től látja el a feladatot.

Az új igazgató a kinevezését megelőzően is a Dél-Budai Tankerületi Központ munkatársa, korábban pedig a XVIII. kerületi Tankerület vezetője volt. Elérhetősége megtalálható a Dél-Budai Tankerületi Központ honlapján https://kk.gov.hu/szervezet-db.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Régiből újat: megnyílt a Labirintus játszótér  

Újra birtokba vehették a gyerekek a teljesen felújított Soproni úti Labirintus játszóteret. A régi burkolatokat és eszközöket lecserélték, az összesen 2850 négyzetméternyi területen a mai igényeket kielégítő, az előírásoknak megfelelő játszótér épült.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.