Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. vasárnap, Friderika

Új sorozatot indít a Karinthy Szalon

Újbuda   |   2020, május 20 - 16:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Karinthy Szalonban eddig kiállító művészek mesélnek művészetükről és a karantén hatásairól. A Karinthy Karantén első vendége Őry Annamária képzőművész, akit a távoli Vietnámban ért a karantén.

Érdemes a Karinthy Szalon Facebook oldalát figyelni szerda este 6 órától, amikor Karinthy Karantén néven indul új kulturális beszélgetés. A sorozat első részében a Vietnamban ragadt Őry Annamária képzőművész mesél élményeiről. A 2018-as, Karinthy Szalonban bemutatott kiállításának képein is az ott megélt érzések, benyomások tükröződnek vissza, és jelenleg éppen ennek a sorozatnak a folytatásán dolgozik. Erről és sok minden másról is szó esik gondolatébresztő videójában.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda visszaszerezte a támogatást  

Dr. László Imre, Újbuda polgármestere megvédte a gyermek-egészségügyi centrumot - 85 ezer gyereket lehet így sokkal magasabb színvonalon ellátni – Újbuda Önkormányzatának sajtóközleménye –

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.