Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 12. szombat, Villő

Új sportpályákat adnak át a Bikás parkban

Újbuda   |   2014, április 2 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Sportpálya avatás lesz a Bikás parkban. Április 5-én Streetball bemutatóval, gyermek focimérkőzéssel várják az érdeklődőket az új kosárlabdapályán.

Elkészültek a Bikás park új kosárlabda és streetball pályái, valamint egy olyan univerzális játéktér, amely lelátóval és pályavilágítással rendelkezik. Ez utóbbi a különböző sporttevékenységek mellett rendezvényhelyszínként is használható.

A pályák körüli zöldterületeket felújították, a pályák mellett új padokkal és kerékpártárolóval gazdagodik a park. A beruházás összege 120 millió forint. Az átadó szombaton délelőtt lesz.

Újbuda

Új sportpályákat adnak át a Bikás parkban

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

"A legszebb konyhakertek"  

“A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertje országos program az otthoni kertművelés értékére irányítja rá a figyelmet. A program célja, hogy a kertek versenyével a kertművelés hagyományait megőrizzük, a kertművelő embereket, az ő kitartó munkájukat megbecsüljük, és hogy az ő példájuk nyomán egyre többen műveljenek konyhakertet.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.