Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 1. csütörtök, Malvin

Újabb forgalmi változások a Budaörsi út átépítése miatt

Újbuda   |   2015, február 3 - 16:06
Nyomtatóbarát változatSend by email

Szerdától ismét változik a forgalmi rend a Budaörsi úton, az M1-es és az M7-es autópálya bevezető szakaszán. A jelenlegi munkaterületek mellett a Budapestről kifelé vezető oldalon a Beregszász út vonalában építenek vízvezetéket. A BKK az Egér utat javsolja Budaörs és Őrmező megközelítésére.

Február 4-től a Budaörsi út elején a Beregszász úti torkolatnál folytatódnak a vízvezeték építési munkák, ennek megfelelően a Budaörsi út kifelé vezető oldalának két sávja közül 1-1 sávot felváltva, ideiglenesen elzárnak 30-40 méteres szakaszon a forgalom elől egy hétre. Gazdagrét felé csak egy sáv lesz járható, az elágazásnál nem lehet majd a Budaörsi út felé jobbra kanyarodni.

Ugyanakkor február 5-től a Rimaszombati utca elején várhatóan 1 hónapra a kétirányú – szűkített - forgalom fenntartása mellett további munkaterületet alakítanak ki és zárnak le csatornaépítési munkák miatt.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.