Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 10. péntek, Amália

Újbudai sikerek Marosvásárhelyen

Újbuda   |   2019, január 18 - 13:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

Nagy siker volt a Chameleon Jazz Band marosvásárhelyi koncertje, amelyet január 12-én tartottak a város patinás kultúrpalotájában.

A Chameleon Jazz Band négy országot magába foglaló januári koncertkörútjának egyik állomása Marosvásárhely volt. Január 12-én a patinás Kultúrpalotában megrendezett "Happy 2019" esemény nagy sikerrel zárult. Az együttes utazását és a hangverseny lebonyolítását Újbuda Önkormányzata és partnervárosa, Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala is támogatta.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.