Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 9. kedd, Franciska, Fanni

Újbudai tűzoltók a Zúzmara Félmaratonon

Újbuda   |   2020, január 14 - 10:38
Nyomtatóbarát változatSend by email

A hideg sem tántorította el az XI. kerületi tűzoltókat, hogy induljanak január 12-én a Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválon. A csapathoz Dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő is csatlakozott.

Az 5-km-es távot Oláh Péter tű. alez., Répássi Zoltán tű. szds., Bihari János tű. fhdgy., Tóth Gergő tű. tőrm. és Dudás Roland tű. őrm. teljesítette.

A 21-km-es félmaraton váltót Dr. Bérczi László tű. dandártábornok és Pócsik Attila tű. ezds. teljesítette.

A 21-km-es félmaratont Dr. Bérczi László tű. dandártábornok, Balogh Róbert tű. alez., dr. Bene Krisztián tű. őrgy., Nagy László tű. szds., Magyar László tű. tzls., Kaluz Róbert tű. tőrm. és Mózes István tű. tőrm. teljesítette.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Négyszer annyi a fertőzött Budapesten, mint két hónapja  

Budapest vezetése szerint a valódi megoldást a tömeges oltás jelenti – hangsúlyozta közleményében a Fővárosi Önkormányzat azt követően, hogy a legutóbbi tesztelés a fertőzöttségi helyzet jelentős romlását mutatta.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.