Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 1. hétfő, Albin

Újbudai Versmaraton

Újbuda   |   2019, március 27 - 11:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Magyar Költészet Napja alkalmából április 12-én Újbudai Versmaraton lesz a Költők Parkjában. A részvétel regisztrációhoz kötött.

11.30-tól 18.00-ig várják a szavalni vágyókat a Költők parkjában. A részvétel kötetlen, de a fellépés sorrendje miatt előzetes regisztrációt igényel, amelyhez az adatlap itt érhető el:

 versmaraton_jelentkezesi_lap_2019.doc

A kitöltött jelentkezési lapokat az alábbi címeken várják április 5-én 18 óráig:

okh@ujbuda.hu

gabi.schmid51@gmail.com

vagy személyesen az Őrmezei Közösségi Ház (1112 Bp. Cirmos u. 8.) irodájában.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A Magyar Parasport Napját ünnepeltük  
 

Február 22-én ünnepeljük 2017 óta a Magyar Parasport Napját. 1970. február 22-én, ugyanis ezen a napon alakult meg a Mozgásgátoltak Halassy Olivér Sport Clubja, a Mozgásjavító Intézmény falai között.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.