Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 18. péntek, Diána

Újbudaiak a Highlights of Hungary jelöltek között

Újbuda   |   2020, január 14 - 12:35
Nyomtatóbarát változatSend by email

Idén is díjazzák az ország legjobb kreatív projektjeit és a példaértékű történeket. A Highlights of Hungary jelöltjei közé a Humusz Szövetség és Bartók Béla Boulevard is bekerült. Szavazni február 10-ig lehet, az eredményhirdetés és a díjátadó február 21-én lesz.

A Highlights of Hungary projektet 2013-ban életre hívó Super Channel csapatának törekvése egy olyan sorozat elindítása volt, amely a kurátori jelölésekkel, kategóriák nélkül, a nagyközönséget bevonva ad színes képet a hazai kreatív szektor eredményeiről. A modell alapja tíz kurátor kiválasztása, akik szakmai alapon állítják össze az adott év válogatását. Idén 55 projekt került a listára, köztük a Humusz Szövetség, a Bartók Béla Boulevard, de olyanok is vannak, mint a hernádszentandrási ökogazdálkodási rendszer, a Budapesti Wagner-napok, a Budapest Bábszínház, a Bencések, a Trojka Színházi Társulás vagy a The Qualitons. A teljes lista elérhető a Highlights of Hungary honlapján.

Szavazni február 10-ig lehet, akár egyszerre több projektre is, de egy IP címről egy jelöltre csak egy szavazat adható itt: https://www.highlightsofhungary.hu/hu

Az eredményhirdetés és díjátadó február 21-én lesz a Katona József Színházban.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda visszaszerezte a támogatást  

Dr. László Imre, Újbuda polgármestere megvédte a gyermek-egészségügyi centrumot - 85 ezer gyereket lehet így sokkal magasabb színvonalon ellátni – Újbuda Önkormányzatának sajtóközleménye –

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.