Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 12. szombat, Villő

Vízilabda: ismét összecsap a Szolnok és az OSC

Újbuda   |   2015, május 18 - 17:09
Nyomtatóbarát változatSend by email

A három győzelemig tartó rájátszásos finálé harmadik meccsét játsza hétfő este a Szolnok és az OSC. 

Ezúttal Szolnokon csap össze az országos bajnokság döntőjében az OSC és a Tisza-parti város vízilabdacsapata. Az előző két mérkőzést a Szolnok nyerte: a párharc nyitómeccsét 13-9-re,a múlt péntekit 12-5-re vitte el a Szolnok. A döntő harmadik mérkőzését hétfő este 19 órától tartják.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

"A legszebb konyhakertek"  

“A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertje országos program az otthoni kertművelés értékére irányítja rá a figyelmet. A program célja, hogy a kertek versenyével a kertművelés hagyományait megőrizzük, a kertművelő embereket, az ő kitartó munkájukat megbecsüljük, és hogy az ő példájuk nyomán egyre többen műveljenek konyhakertet.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.