Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 23. szombat, Zelma, Rajmund

Vízszivárgás miatt zárták le a Budaörsi utat

Újbuda   |   2015, október 9 - 14:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Vízszivárgás miatt 300 méter hosszan lezárták a Budaörsi út kifelé vezető útpályáját a Sasadi út után péntek délelőtt. A forgalomkorlátozás várhatóan késő délutánig tart.

A lezárt útszakaszt a Sasadi út–Haraszt utca–Menedékes utca–Szent Kristóf utca útvonalon célszerű elkerülni - írja közleményében a Budapesti Közlekedési Központ. A forgalomkorlátozás várhatóan késő délutánig tart pénteken.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Új lakóövezet épülhet a Duna-parton  

Újbudán már Őrmezőn a Mikes Kelemen és az Őrmezei út közötti hatalmas, közel 1,6 hektáros, ősfás telken épül meg a Metrodom Őrmező lakópark, most pedig László Imre polgármester aláírta a Metrodom újabb szerződését, amelnyek köszönhetően a Budafoki út Duna parthoz közeli részén, az épülő új híd közelében létesülhet egy színvonalas, zöld koncepcióra épülő lakóövezet Újbudán. Jelenleg romos gyárépületek vannak ezen a telken.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.