Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 24. szombat, Salamon

Vízszivárgás miatt zárták le a Budaörsi utat

Újbuda   |   2015, október 9 - 14:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Vízszivárgás miatt 300 méter hosszan lezárták a Budaörsi út kifelé vezető útpályáját a Sasadi út után péntek délelőtt. A forgalomkorlátozás várhatóan késő délutánig tart.

A lezárt útszakaszt a Sasadi út–Haraszt utca–Menedékes utca–Szent Kristóf utca útvonalon célszerű elkerülni - írja közleményében a Budapesti Közlekedési Központ. A forgalomkorlátozás várhatóan késő délutánig tart pénteken.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online formában emlékezünk meg '56-ról  

A járványveszély miatt idén elmarad a nyilvános megemlékezés a Móricz Zsigmond körtéren, de az 1956-os forradalom kitörésének 64. évfordulójáról igyekszünk méltó módon megemlékezni.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.