Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 22. csütörtök, Csilla, Noémi

Hogyan vészeljük át a karantént - dr. Séllei Beatrix pszichológus

Hírek   |   2021, március 17 - 09:10
Nyomtatóbarát változatSend by email

Hogyan vészelhetjük át a korlátozásokkal járó bezártságot? Melyik alkat tudja a legkönnyebben átvészelni ezt az időszakot? Mit az a pszichológiai immunitás? Mennyiben segít a napirend, az új szokások kialakítása a hétköznapokban? Dr. Séllei Beatrix pszichológus, a BME adjunktusa ad hatékony tanácsokat. És aki kávézni akar vele katt ide: facebook.com/groups/424652275543851/

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Megnyíltak a Bóbita új csoportszobái  

Befejeződött a férőhelybővítés a Bóbita bölcsőde új épületrészében, ahol a 28 új férőhely kiszolgálására helyet kapott két foglalkoztató – a hozzá tartozó fürdetővel és két átadóval –, valamint nevelőtestületi terem, pszichológusi szoba, sószoba és raktár.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.