Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 2. hétfő, Lehel

Továbbra is működik a call center az idősek szolgálatában

Hírek   |   2021, június 29 - 15:52
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Újbudai Szociális Szolgálat már tavaly a járvány kitörése előtt dolgozott azon, hogy a 11. kerületben élő idősek igényeit felmérhesse, megismerhesse. Újbuda Önkormányzata úgy döntött, hogy egy call centert hoz létre annak érdekében, hogy az idősek igényeit felvehessék, rögzíthessék, rendszerezhessék és hogy képesek legyenek ezeket megfelelő helyre továbbítani.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Tájékoztatás a tanévkezdő csomag igényléséről  

Önkormányzati rendelet alapján minden olyan gyermek tanévkezdő csomagot kap, aki a XI. kerületben önkormányzati fenntartású óvodába újonnan iratkozik be, illetve Újbudán működő állami fenntartású iskolában kezdi meg az 1–4. évfolyamot 2021 szeptemberében.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.