Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 6. hétfő, Ivett, Frida

2015-ben ismét ALLEE ELEGANCIA DÍJ

Újbuda   |   2015, augusztus 24 - 15:11
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Allee Bevásárlóközpont idén második alkalommal adja ki az ALLEE ELEGANCIA DÍJ elismerést, amelynek fő célja, hogy olyan példaképeket állítson, akik hitelesen képviselik az eleganciát. A díjak odaítélését a nagyközönség dönti el, az online szavazás szeptember 23-ig tart.

A díjazottak olyan sikeres művészek, sportolók, ismert személyek, akik értéket teremtenek saját hivatásukban, példaképként lehet rájuk tekinteni, mindemellett megfelelnek az elegáns, stílusos öltözködés követelményének is.

A bevásárló központ közleményében kiemelte, hogy az öltözködés kultúrája nem csak azért fontos, mert az esztétikus megjelenés jó dolog, hanem azért is, mert az emberi kapcsolatokat segíti, megerősíti.

A szakmai zsűri a színművész, énekes, sportoló kategóriákban három-három női és férfi jelöltet nevezett meg, azonban kategóriánként csak egy nő és egy férfi jelölt kaphatja meg a díjat.

A díjak odaítéléséről online szavazás útján a nagyközönség dönt szeptember 23-ig, a díjazottak személyét 2015. október 8-án hozza nyilvánosságra az Allee.

Bővebb információ a jelöltekről, a zsűriről és a szavazásról az alábbi linken érhető el:

http://elegancia.allee.hu/jeloltek

2015-ben ismét ALLEE ELEGANCIA DÍJ