Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 7. vasárnap, Tamás

A Bartók Udvar minden irodája bérlőre talált

Újbuda   |   2014, november 6 - 14:18
Nyomtatóbarát változatSend by email

A dél-budai Bartók Udvar irodaházban a közelmúltban írtak alá 3000 négyzetméterre bérleti szerződést. Ezáltal az irodakomplexum elérte a 100 százalékos telítettséget. Az Infogroup jövő évi tervei között szerepel a Bartók Udvar következő ütemeinek fejlesztése.

A Bartók Udvar az Infogroup cégcsoport portfoliójában lévő irodaépület együttes, jelenleg 4 épületből áll, összesen 10 500 négyzetméter iroda és 4000 négyzetméter kereskedelmi és raktárterülettel.

A Bartók Udvar 1. épületében nemrég írtak alá bérleti szerződést: a legújabb ügyfél az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság (EUTAF), amely valamivel több, mint 3000 négyzetméternyi irodaterületet bérel a Bartók Béla úton lévő irodaházban. Az EUTAF hosszútávra szóló szerződése szerint novemberben költözik az épületbe. A cég bérli az 1. épület 6200 négyzetméter kiadható területének közel felét, így a teljes Bartók Udvar elérte a 100 százalékos telítettséget.

- Az EUTAF irodái több helyszínen működtek Budapesten, de a Bartók Udvar elhelyezkedése és szolgáltatásai meggyőzték, hogy egyesítse az irodáit - mondta Székely Ádám, az Infogroup ügyvezetője.

A tulajdonos-fejlesztő már tervezi az épület II. ütemének kivitelezését, melyet várhatóan 2015-ben indít. A fejlesztéssel mintegy 17 ezer négyzetméternyi új, A" kategóriás irodaterülettel bővül a cégcsoport budapesti portfóliója. A Bartók Udvar II. ütemének kizárólagos bérbeadója a CBRE lesz.

Újbuda

A Bartók Udvar minden irodája bérlőre talált

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újabb szigorításokról döntött a kormány  

A kormány mai döntése értelmében az óvodák, általános iskolás április 7-ig, a tavaszi szünet végéig bezárnak, az általános iskolákban is digitális oktatásra állnak át. A közép- és felsőoktatásban is marad a digitális oktatás.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.