Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 22. péntek, Előd

A BEAC kosarasai megkezdték az idényt

Újbuda   |   2020, szeptember 29 - 12:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

A BEAC sikereinek a szurkolók is egyre inkább örülnek a Gabányiban, most már lehet menni drukkolni az NB1-es lányoknak, akik október 3-án a DVTK ellen, hazai pályán kezdik meg a bajnokságot.

Laklóth Anna sportigazgató lett az amatőr bajnokság zöld csoportjában induló ELTE Fortis együttesének vezetője. A főként egyetemista lányokból felépített csapat a Törekvés SE ellen már le is játszotta a bemutatkozó mérkőzését, szoros mérkőzésen 55-54-re hozták a meccset, hazai pályán.

Gyeőry Zsuzsanna a BEAC utánpótlás neveléséért felelős vezetőedző is nagyon bízakodó a jövőt illetően. Szerencsére Újbudán sok tehetséges fiatal játékost találtak már az elmúlt években, akik szépen fejlődnek a Gabányiban.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Klímatudatos Újbuda

Újbuda Önkormányzata a Magyar Természetvédők Szövetségével közösen vett részt a KEHOP–1.2.1–18–2018–00001 azonosító számú, „Helyi klímastratégia elkészítése és komplex szemléletformálás Budapest XI. kerületében, Újbudán” című projektben. A projekt keretében készült el a "Klímatudatos Újbuda" kisfilm, mely az Önkormányzatunk elképzeléseit, és terveit ismerteti a kerület lakóival.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.