Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 12. szombat, Villő

A BEAC kosarasai megkezdték az idényt

Újbuda   |   2020, szeptember 29 - 12:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

A BEAC sikereinek a szurkolók is egyre inkább örülnek a Gabányiban, most már lehet menni drukkolni az NB1-es lányoknak, akik október 3-án a DVTK ellen, hazai pályán kezdik meg a bajnokságot.

Laklóth Anna sportigazgató lett az amatőr bajnokság zöld csoportjában induló ELTE Fortis együttesének vezetője. A főként egyetemista lányokból felépített csapat a Törekvés SE ellen már le is játszotta a bemutatkozó mérkőzését, szoros mérkőzésen 55-54-re hozták a meccset, hazai pályán.

Gyeőry Zsuzsanna a BEAC utánpótlás neveléséért felelős vezetőedző is nagyon bízakodó a jövőt illetően. Szerencsére Újbudán sok tehetséges fiatal játékost találtak már az elmúlt években, akik szépen fejlődnek a Gabányiban.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

"A legszebb konyhakertek"  

“A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertje országos program az otthoni kertművelés értékére irányítja rá a figyelmet. A program célja, hogy a kertek versenyével a kertművelés hagyományait megőrizzük, a kertművelő embereket, az ő kitartó munkájukat megbecsüljük, és hogy az ő példájuk nyomán egyre többen műveljenek konyhakertet.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.