Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 25. csütörtök, Géza

Átadták az Újbuda Közbiztonságáért díjat

Újbuda   |   2020, június 24 - 16:25
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbuda Közbiztonságáért kitüntetést kapott Fabó Csaba rendőr őrnagy.

Idén a XI. kerületi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán dolgozó Fabó Csaba részesült az Újbuda Közbiztonságáért kitüntetésben. A rendőr őrnagynak köszönhető, hogy az állománya fejlődik, osztálya leterheltsége pedig csökken.

A díjátadót Újbuda Rendőrkapitányságán rendezték meg, az elismerő oklevelet László Imre polgármester adta át.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A képviselő válaszol...: Hogyan lehet újra nyitni?  

Ezt a kérdést tettük fel a képviselőknek: Véleményük szerint milyen feltételek teljesülésével (pl. oltások száma), milyen módszerekkel/fokozatokkal (pl. vendéglátóhelyek teraszainak megnyitása, bizonyos tevékenységek „oltási igazolvány”-hoz kötése stb.) lehet „újranyitni” az országot, Újbudát?

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.