Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 19. vasárnap, Ivó, Milán

Bajnoki címet ünnepelt a Kelen SC Zöld csapata

Újbuda   |   2019, április 15 - 10:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

Bár hátra van még néhány mérkőzés, mégis bajnoki címet ünnepelt a Kelen SC Zöld csapata, miután 7:0-ra nyert a Szolnok csapatával szemben.

Kelen SC - Szolnok 7-0 (5-0)

Játékoskeret: Balázs E., Bernhardt B., Erős E., Gruber B., Haraszti F., Horváth F., Kalotai E., Kerekes E., Kovács Sz., Nyéki A., Patocskai R., Pavlik J., Szabó T., Tarpataki N., Tagyi V., Terhes F., Tatai O., Balogh R.

Gólok: Balázs E., Bernhardt B., Horváth F., Haraszti F.

Győzelem esetén már matematikailag is bajnok lehetett csapat, majd 90 perc múlva ünnepelhettek is a lányok! Még 3 forduló hátra van a bajnokságból, így természetesen igyekezni kell veretlenül bajnoknak lenni, de már készülünk is a rájátszásra, mely május végén lesz oda-visszavágós rendszerben!

Könczey Zsolt vezetőedző: "A mérkőzésről röviden annyit, hogy csapatszinten minden úgy alakult, ahogy elterveztük, a céljainkat elértük, büszke vagyok a lányokra! Csodálatos dolog bajnokságot nyerni, legyen szó bármilyen szintről is, nagyon örülök, hogy ennek az élménynek részesei lehetünk. Egyértelmű célunk, hogy a további 3 mérkőzésen is győzzünk, így veretlenül lehessünk bajnokok. További céljaink között szerepel, hogy a rájátszás mindkét mérkőzését megnyerjük és a jövő évben NBI-ben szerepeljünk. Természetesen ezért még sokat kell dolgozni, amiben a lányok partnerek szerencsére! A két Esztinknek és Hannának nagyon gratulálok a válogatott miatt, azt gondolom, hogy elég jó hetet zártunk! "

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A Nature legolvasottabb cikkei között az ELTE fizikusainak közleménye  

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Komplex Rendszerek Fizikája Tanszék kutatóinak közleménye a Nature Scientific Reports lapban megjelent 17 ezer cikk közül került a legjobbak közé: a mammográfiai szűréseket forradalmasító eljárást bemutató cikk a múlt év 30. legolvasottabbja lett. A tudományos közlemény egy innovatív eljárás, az úgynevezett deep-learning (mélytanuló) rendszer alkalmazását mutatja be a mammográfiai diagnosztikában.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.