Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Cipősdoboz akció a BME-n

Újbuda   |   2014, december 4 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Budapesti Műszaki Egyetem Cipősdoboz Akciója az Őrzők Vára kezdeményezéshez kér segítséget. Az akcióban kézműveskedésre alkalmas eszközöket, anyagokat várnak, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinika ambulanciáján a rendelésre és vérvételre várakozó gyerekek kézműves foglalkozásokkal tölthessék a várakozás perceit.

A Budapesti Műszaki Egyetem Cipősdoboz Akciója az Őrzők Vára kezdeményezéshez kér segítséget. A Budapesti Műszaki Egyetem Cipősdoboz Akciója során kézműveskedésre alkalmas eszközöket, anyagokat várnak, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinika ambulanciáján a rendelésre és vérvételre várakozó gyerekek kézműves foglalkozásokkal tölthessék a várakozás perceit.

Rendhagyó mikulás csomagokkal lepné meg az Őrző Alapítvány a Tűzoltó utcai Gyermekklinika ambulanciájának betegeit. Úgy vélik, a kreatív alkotás élményterápia, a gyerekeknek pedig a kézműveskedés segít az önkifejezésben és gondolataik közlésében. A csomagokba ezért csoki helyett a kézművesedéshez szükséges eszközöket csempésznek a szervezet emberei, az adományokat a Budapesti Műszaki Egyetem Cipősdoboz Akciója keretében lehet leadni.

A dobozokba elsősorban a kreatív alkotáshoz szükséges eszközöket – például: színező, színes lap, rajzlap, vízfesték, zsírkréta, színes ceruza, minta lyukasztó, gyöngy, olló, ragasztó, gyurma – várnak.

Gyűjtés helye: BME Könyvtár Aula (1111, Budapest Műegyetem rakpart 3.)
Gyűjtés ideje: 2014. december 8-20-a között 09:00 – 20:00
További gyűjtőpontok a BME-n: Q épület Aula, E épület porta
Gyűjtés ideje: 2014. december 8-20-a között, hétfőtől csütörtökig 09:00 – 14:00

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.