Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 22. csütörtök, Menyhért, Mirjam

Elhunyt Kiss Mária egykori alpolgármester

Újbuda   |   2018, december 19 - 10:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az egykori MDF-es képviselő 1992 és 1994 között töltötte be Újbuda Önkormányzatának alpolgármesteri tisztét.

Kiss Mária a Magyar Demokrata Fórum (MDF) színeiben szerzett önkormányzati képviselői mandátumot 1990-ben. Az oktatási bizottság elnökeként is tevékenykedett, majd 1992 májusától lett alpolgármester, 1994-ig. 1997 májusától 2002-ig újra önkormányzati képviselő, 1998-tól 2001-ig vezette az oktatási bizottságot, 2002-ben a nemzetközi kapcsolatok tanácsnoka.

A Vicus XI. Közalapítvány kuratóriumának tagja volt 1996 és 1999 között.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Önkormányzati választás: nem lehet bárhova átjelentkezni

Az október 13-ai önkormányzati választáson átjelentkezéssel szavazók nem a lakóhelyük, hanem a tartózkodási helyük jelöltjeire szavazhatnak, ez pedig azt jelenti, hogy az országgyűlési választással ellentétben nem lesznek "utazó voksok".

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.