Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 11. szerda, Árpád

Elhunyt Kiss Mária egykori alpolgármester

Újbuda   |   2018, december 19 - 10:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az egykori MDF-es képviselő 1992 és 1994 között töltötte be Újbuda Önkormányzatának alpolgármesteri tisztét.

Kiss Mária a Magyar Demokrata Fórum (MDF) színeiben szerzett önkormányzati képviselői mandátumot 1990-ben. Az oktatási bizottság elnökeként is tevékenykedett, majd 1992 májusától lett alpolgármester, 1994-ig. 1997 májusától 2002-ig újra önkormányzati képviselő, 1998-tól 2001-ig vezette az oktatási bizottságot, 2002-ben a nemzetközi kapcsolatok tanácsnoka.

A Vicus XI. Közalapítvány kuratóriumának tagja volt 1996 és 1999 között.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Egységes társadalombiztosítási járulékot vezetnek be  

Újraszabályozta szerdán az Országgyűlés a társadalombiztosítási (tb) ellátások összes rendelkezését: egységes, 18,5 százalékos társadalombiztosítási járulékkulcsot határoztak meg jövő júliustól, és új rendelkezés az is, hogy aki nem fizeti az egészségügyi szolgáltatási járulékát, három hónap után elesik az egészségügyi szolgáltatás térítésmentes igénybevételének lehetőségétől.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.