Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 13. szerda, Szilvia

Elismerés a rendőrök munkájáért

Újbuda   |   2019, május 10 - 10:19
Nyomtatóbarát változatSend by email

Polgármesteri jutalmat kapott a Budapest XI. Kerületi Rendőrkapitányság több rendőre.

A rendfenntartók egy év eleji sikeres akciónak köszönhetően részesültek az elismerésben és a személyenként 50 ezer forintos pénzjutalomban. Ezt követően Hoffmann Tamás polgármester ünnepélyes keretek között adta át a kerületi kapitányságnak az önkormányzat támogatásából vásárolt kisbuszt. Újbuda Önkormányzata rendszeresen nyújt anyagi támogatást a rendőrségnek, hogy az frissítse, karbantartsa járműparkját. Legutóbb tavaly került erre sor, amikor a kerület két rendőrgépjármű vásárlásához járult hozzá.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Díjazták a kiemelkedő sportteljesítményeket  

Kitüntették a diákolimpia legjobbjait, és átadták a Papp László Sportolói Ösztöndíjakat november 6-án, az önkormányzat dísztermében. Az intézményvezetők is ekkor vehették át az eredményességi támogatásról szóló szerződéseiket, emellett elismerésben részesült két pedagógus.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.